Fiscale regelgeving

Om niet te vergeten

Het Beleidsplan
De stichting heeft ten doel: het opvangen van gedumpte, verwaarloosde en dakloze dieren. Het bieden van zorg en opvang in het bijzonder (maar daartoe niet beperkt):

a. ondersteuning door middel van opvang
b. het bieden van permanente opvang

en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevordelijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woord.

Fiscale gegevens en locatie
Stichting Pawaya, Putter 27, 1606 CM, Venhuizen.
Fiscaal nummer: 861238953

Het Beloningsbeleid
Stichting Pawpaya streeft ernaar om uw gift zoveel mogelijk te besteden aan daadwerkelijke hulp dieren. Echter de stichting maakt ook kosten voor de fondsenwerving. U kunt hierbij denken aan promotiemateriaal en ander gelijksoortige communicatiekosten. Hierbij willen wij zo transparant mogelijk zijn richting u als donateur of sponsor, voor meer informatie kunt u altijd ons jaarverslag hierop naslaan.

Zowel het bestuur als de vrijwilligers doen alles non-profit basis. Dat wil zeggen, dat niemand een salaris ontvangt of andere vergoedingen voor haar of zijn werk.

De doelstelling
Onze doelstelling is het opvangen van gedumpte, verwaarloosde en dakloze dieren. Na eventuele (medische) behandeling blijven de dieren permanent bij ons om gelukkig oud te worden.

Een verslag van de uitgeoefende activiteiten en de financiële verantwoording word elk jaar in januari of februari geplaatst op onze website.

Help mee! Doneer nu

Al vanaf €10 euro per maand steunt je Stichting Pawpaya en het dierenwelzijn waar ze zich voor inzet.

Stichting Pawpaya

Heb je vragen

Stuur ons dan een email en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op

Telefoon

+31 06-48725240

Emailadres

info@pawpaya.nl

Ben je een dierenliefhebber

Volg ons dan op 

© 2023 Stichting Pawpaya | Putter 27 – 1606 CM Venhuizen | Fiscaal nr: 861238953 | info@pawpaya.nl | AVG Privacy